woensdag 26 november 2014

Nieuws en nieuwe producten #8

Hebben jullie gezien dat de breiworkshop inmiddels al een aantal dagen online staat? Geef je op voor een gezellig avondje breien, hartstikke hip! Je kunt zelf kiezen of je je opgeeft voor het maken van een sjaal (zeker ook leuk voor beginnende breiers) of voor het breien van een zachte kerstbal. Klik HIER voor alle details!


 En er is vanavond weer een nieuwe lading sjaals toegevoegd aan het assortiment. Nou ja, assortiment... ze gaan zo hard dat er van de vorige series nog maar twee over waren. Dus als je een leuke sjaal ziet, bedenk je geen moment en bestel je favoriet. Er hebben al meerdere mensen misgegrepen door de stormloop op de unieke sjaals.


We krijgen nog steeds nieuwe bestellingen en donaties binnen, ontzettend bedankt! Blijf onze actie promoten, zodat we zoveel mogelijk geld op kunnen halen voor het goede doel. Maak jezelf of een ander blij met een van de unieke producten die wij aanbieden. En zit er tussen het aanbod niets naar je wens, maar wil je toch het goede doel steunen? Je kunt via het tabblad 'Bestellen, leveren en doneren' ook lezen hoe je met een donatie ons doel kunt steunen!

Oh enne... wil jij met de feestdagen zo een mooie steigerhouten kerstboom in huis? Vergeet dan vooral niet voor 1 december jouw exemplaar te bestellen! Klik HIER voor meer informatie. De kerstboom is verkrijgbaar in twee hoogtes: 50 en 100 centimeter.


Klik HIER voor ons volledige overzicht van producten.