donderdag 25 december 2014

Het einde van onze kerstWEns actie

Het einde van het jaar nadert en dat betekent voor ons ook het afsluiten van onze kerstWEns actie. Veel van onze producten waren te bestellen tot en met 24 december 2014 en dat hebben jullie dan ook massaal gedaan. Er waren een aantal vroege vogels bij die op de eerste dag gelijk iets hebben besteld, maar zelfs op de laatste dag ontvingen wij nog een aantal last-minute bestellingen. Fantastisch!

We zijn werkelijk overdonderd door de belangstelling en de steun voor onze actie. We hadden gehoopt, maar nooit gedacht dat het zo een succes zou worden. Het begon klein met het promoten van de actie onder collega's, maar onze actie verspreidde zich als een lopend vuurtje op onze werkplek, de wijk, andere dorpen en het hele land! Vanuit allerlei bekende en onbekende hoeken is de kerstWEns gesteund door complimenten, mond tot mond reclame, het delen via social media, het verzamelen van glazen potjes, een bestelling, gratis producten, fysieke hulp of een donatie. Het is ongelofelijk mooi hoeveel het verhaal van Thije, Jonna, Leanne en Louis heeft losgemaakt bij jullie en hoe jullie allemaal op een eigen manier een bijdrage hebben geleverd aan onze kerstWEns: meer aandacht en geld voor de WE-foundation en een betere toekomst voor kinderen met MPS VI.

Deze actie is vooral geslaagd door een enorme inzet. Heel veel collega's van Kinderdagcentrum de Walnoot hebben een bijdrage geleverd door de actie te steunen, de producten te maken, voor te bereiden, in te pakken en af te leveren. Maar ook daar buiten hebben we enorme hulptroepen gehad, waardoor er zoveel meer mensen zijn die we moeten bedanken. Familieleden, buren, vrienden, kennissen en onbekenden uit onze omgeving en elders in het land (ja, echt!) hebben allen een fantastische bijdrage geleverd, waardoor de afgelopen twee maanden onze gedachten en dromen (letterlijk en figuurlijk) dagelijks uit gingen naar de kerstWEns.

Namens ons allemaal: ont-zet-tend bedankt voor jullie inzet, belangstelling, promotie, bestellingen en donaties. We kunnen onmogelijk iedereen persoonlijk bedanken die onze actie tot een succes heeft gemaakt, gewoonweg omdat het zoveel mensen zijn. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd, groot of klein, is van grote waarde geweest voor onze actie.

Toch zijn er een aantal mensen die wij nog extra willen benoemen, door een bijzondere bijdrage aan de actie. De mensen hieronder hebben een belangeloze bijdrage geleverd door producten te maken/te leveren en beschikbaar te stellen voor de verkoop:

Louis, de vriend van Leanne, voor het maken van de steigerhouten meubelen.
Arnold, de vader van Leanne, voor zijn hulp bij de steigerhouten kerstbomen.
Jonna, de dochter van Leanne, voor het maken van de decoratieve potjes.
Jenny, de moeder van Leanne, voor het maken van de vilten kerstmannetjes.
Maaike, de zus van Leanne, voor het maken van de lichtjes met zand.
Tanja, de schoonzus van Leanne, voor het maken van de lichtjes met haakwerk.
Heleen, een nicht van Leanne, voor het maken van de sieradensets.
Maria, voor het maken van de strandpaaltjes.
Jorieke, voor de (komende) hulp bij de taartworkshop.
Nadia, voor de producten en financiƫle bijdrage voor de taartworkshop.
Shirley, voor de gehaakte hangers.
Timmers verpakkingen en Lilian, voor de materialen en het maken van de Sint- en Kerstlabels.
Nobelhout voor het benodigde hout voor de steigerhouten meubelen en de strandpaaltjes.
Angela's Stoffenkraam voor de korting op stofjes voor de vrolijke sjaals.
Thijssens Packaging voor de korting op glazen potjes.

Producten bestellen kan nu niet meer, geld doneren kan nog wel tot en met het einde van het jaar! Op vrijdag 2 januari maken wij de opbrengst van onze actie bekend! Tot die tijd gaan wij genieten van de feestdagen en dromen over een mooi totaalbedrag voor de WE-foundation.

Wij wensen jullie allemaal hele fijne Kerstdagen toe en een gezellig uiteinde van het jaar. In het nieuwe jaar zijn wij nog eenmaal terug met een bericht over het totaalbedrag!

Reageren op dit bericht is mogelijk. :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten