zondag 7 december 2014

Nieuws #9

Je kunt bijna wel zeggen dat onze actie een beetje uit de hand loopt! De kerstWEns actie verspreid zich nog steeds en er zijn zoveel mensen die meehelpen en onze actie tot een waar succes maken. Ontzettend bedankt! Blijf vooral promoten en bestellen, want de maand december is nog niet voorbij, veel producten zijn tot en met het einde van het jaar te bestellen. En natuurlijk willen we zoveel mogelijk verkopen om uiteindelijk een mooi bedrag aan de WE-foundation over te maken. Zit er tussen het aanbod niets wat je zoekt, maar wil je het goede doel en onze actie wel steunen? Wij zijn ook ontzettend blij met elke donatie! Je kunt de actie steunen door bijvoorbeeld een financiële bijdrage te leveren aan onze taartworkshop (voor de koop van het marsepein e.d.), of door een algemene donatie op onze kerstWEns rekening. Lees HIER meer over hoe je een bijdrage kunt leveren aan onze actie.

Door de bekendheid van onze actie, krijgen we ook hele leuke aanbiedingen. Zo organiseert De Kindervilla (Noordwijkerhout), de crèche van Thije en tevens de BSO van Jonna, een kerstmarkt/kerstborrel die in het teken staat van de WE-foundation! Op 16 december is er op de hoofdlocatie van de Kindervilla van 17:00 - 20:00 een hapje en een drankje te nuttigen en wordt er een heuse loterij met prachtige prijzen georganiseerd om een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen voor het goede doel. Ook wij zullen aanwezig zijn met een kraampje op deze kerstmarkt! O.a. Leanne en Jonna zullen achter het kraampje staan om onze handgemaakte producten te verkopen.

Voor deze beurs (en misschien een tweede, dat horen wij na het weekend) zullen we weer volle bak aan de slag gaan om voldoende producten bij ons te hebben. Voor een nieuwe collectie vrolijke sjaaltjes kregen wij via Angela's Stoffenkraam een mooie korting op nieuwe stofjes!

Dan nog even een kleine samenvatting van de verkoop van onze producten:
- De kinderschorten zijn uitverkocht!
- De vrolijke sjaals gaan ook hard, er zijn regelmatig nieuwe exemplaren toegevoegd. Op dit moment zijn er nog maar vijf sjaals beschikbaar, dus beslis en bestel snel!
- Van de winter sjaals is nog maar één exemplaar te bestellen.
- Voor de twee taartworkshops zijn in totaal nog maar drie plekken beschikbaar.
- Er staat inmiddels in heel wat huishouden een mooie steigerhouten kerstboom te pronken, deze zijn nu helaas niet meer te bestellen. De steigerhouten wandborden zijn wel nog tot en met het einde van het jaar te bestellen.
- Je kunt je nog tot en met morgenavond (maandag 8 december) opgeven voor de workshop 'kerstballen breien'!
- De overige producten zijn nog steeds te bestellen en voldoende beschikbaar, neem dus zeker nog even een kijkje in ons productoverzicht om je favoriete product te bestellen.